Label Mukidi

Tag: Mukidi

Lirik Lagu Mukidi Ft Pakdhe Kabul – Wong Edan Kui Bebas

Wong edan kuwi bebasWong edan kuwi bebasWong edan kuwi bebasWong edan kuwi bebas Wong edan kuwi bebasWong edan kuwi...

Lirik Lagu Difarina Indra Adella Ft. Pakdhe Kabul, Mukidi – Pokoke Melu

pokoke melu (melu sopo) yo melu kowepokoke melu (melu ngopo) yo ngopo waeemoh ditinggal dewe aku pingin ngetutkeemoh neng omah dewe melu...

Lirik Lagu Pakdhe Kabul , Mukidi – Mangku Purel

Kowe wes lali omahOra Uli UlianSenengane Dolan Neng KaraokeanNgandengi PenyanyiOra Cukup SijiCekelane BotolPolahe Koyo Wong Tolol Ndang Balio Neng...

Most Read

Lirik Lagu NCT 127 – Ay-Yo

Are u readyDakchyeooneun paran geu paereodaimGyeonggo sogeYeongweonhaetteon jonjaedeure banjeonIt's up to youWhat you wanna do Whoa How we do...

Lirik Lagu NCT 127 – Skyscraper

Incoming! Strike while the iron's hotHeojeomdeuri boin spotPpajim eopsi shotTo the next we step on, what?Mundeuk nan stop and...

Lirik Lagu NCT 127 – DJ

This one goes out to my friends, manLike soul and R&BIf you're ready, I'm readyDJ, turn it on, let's go!

Lirik Lagu Novi Sasmita Ft Ageng Music – Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,Rino wengi atiku rasane petengTansah kelingan kepingin nyawang,Sedelo wae uwis emoh tenan Cidro janji...