Label Dike Sabrina

Tag: Dike Sabrina

Lirik Lagu Dike Sabrina – Anoman Obong

Ceritane wayang jawiIng projo ngalengko dirojoRahwono rojo araneGawe geger nyolong shintoAnoman cancut tumandhangNgalengko wis dadi awuKobong gedhe jeroning projo

Lirik Lagu Dike Sabrina Feat Delva Irawan – Rasah Bali

Opo ora ngerti roso ati ikiBien kowe tau ngelaraniTatu uwes mari ora arep baleniNimas aku uwes ora sudi Wes...

Lirik Lagu Dike Sabrina Ft Delva – Cerito Loro

Tak tembangke lagu ikiKanggo sliramu sing paling tak tresnaniGetun ati iki, aku ra nepati janjiAku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

Lirik Lagu Dike Sabrina – Oling (Ora Lilo Ngeliyo)

Bola bali kowe gawe aku loroMbok apusono aku liloMergo wes jeru nggon ku nresnaniNadyan loro ning njero ati Uwes...

Lirik Lagu Dike Sabrina Ft Delva Irawan- Satu Rasa Cinta

Jangan tanya bagaimana esokKu tak ingin menerka perasaan iniYang ku tahu hari ini ku mencintai muYang ku tahu ku sangat menyayangi mu

Lirik Lagu Dike Sabrina – Rasah Nyangkem

Urusono urusanmuRasah ngurusi uripkuYen seneng sawangenYen ra seneng rasah nyangkem Dadi menungso mung sak dremo nglakoniKabeh nduwe doso Kowe...

Lirik Lagu Dike Sabrina – Ayah Ibu

ayah disini ku sendirianmerenungi kata yang dulu kau berikanbetapa beratnya hidup ku rasakaningin ku bertemu katakan ayahtolong beritahu ibuingin memeluknya tapi aku...

Lirik Lagu Dike Sabrina – Teteg Ati Ft. Bintang Fortuna

Dadi payung naliko udane tekoNing pungkasan srengenge sore ikiAtiku iseh ngroso sumpek nanging sempetMikerke sliramu sing tak tresnani Ning...

Lirik Lagu Dike Sabrina – Wujute Roso

Batin sun roso perih perihe senengSemendale atinisun dung nyawang rikoRoso ngeman-ngeman noring dodoKepingine sun rumati nong njero ati Kangen...

Lirik Lagu Happy Asmara Feat Dike Sabrina – Lali Janjine

Dino minggu sing tak tungguKowe ngajak ning tawang manguNganti lingsir srengengeneOno kene aku nunggu kowe Tak sms ra balesiyen...

Most Read

Lirik Lagu VIVIZ – PULL UP

Nae yaegi geuman tteodeureo, I'm sick of your liesYou know me, da aljana, singyeong an sseo nanNeon jakku tto cham useupge ganeul...

Lirik Lagu Eby – Jangan Lama Lama

Coba dulu buka hatimu untuk kuBetapa ku sangat sayang pada muI like uKu ingin dekat dekat kamuSelalu ada buat kamu

Lirik Lagu Rena Movies Ft Ageng Music – Ingat Ka Mantan

Isuk isuk hudang sare lulungu kenehKuring indit ka dapurMawa gelas ninyuh kopiGek diuk dina korsiNgamparkeun udud jeung kopiPas kuring ngaregot kopiSakolebat asa...

Lirik Lagu Nabila Maharani With Nm Boys – Koyo Jogja Istimewa (Ndarboy Genk)

Mangan tempe rasaneKoyo mangan lawuh sateSenajan sak ananeSing penting karo kowe Ngombe kembang tahu rasaneKoyo ngombe susuRausah mecucuTresnoku ro...