Beranda Lirik Lirik Lagu Yeni Inka - Manut Dalane Gusti

Lirik Lagu Yeni Inka – Manut Dalane Gusti

Rumangsane aku ora nduwe ati
Sakpenakmu dewe lehmu ngelarani
Rumangsane aku ora nduwe roso

Kowe tego rabi karo wong liyo
Wis tak coba
Aku ngilangi roso tresno iki

Nglalekke janji sing wis tok blenjani
Gusti ajeng pripun malih
Yen niki sampun takdire

Kulo manut dalane
Gusti kulo namung manungso
Sing sagete namung kathah dedonga

Sudah berulang kali kubertahan
Berjuang dinggo tekaning bebrayan
Tapi kenyataan ora tekan pelaminan

Kowe ora nerimo karo keadaan
Tekan sepiro
Aku arep nyoba ra nelongso
Ngilangi loro ning njero dodho

Gusti ajeng pripun malih
Yen niki sampun takdire
Kulo manut dalane
Gusti kulo namung manungso

Sing sagete namung kathah dedonga
Gusti ajeng pripun malih
Yen niki sampun takdire

Kulo manut dalane
Gusti kulo namung manungso
Sing sagete namung kathah dedonga

Sing sagete namung kathah dedonga
Sing sagete
Namung kathah dedonga

Baca Juga: Lirik Lagu Yeni Inka – Aca Aca Nehi Nehi

ardhifm
Mencoba menyibukan diri dengan banyak hal. Menjadi penulis karena hobi membaca dan suka menonton. Pecinta movie, sangat suka makan dan tidur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lirik Lagu Lady Rara ft Fildan – Pal Pal Dil Ke Paas

rehna tu pal pal dil ke paasjudi rahe tujhse har ek saanskhud pe pehle na itna yakeenmujhko ho payamuskil si ghadiyan sab huyiab jo tu aayaik...

Lirik Lagu Yeni Inka – Kabur Kanginan

Wis genep setahunAnggonmu ninggalke akuWis nganti lali rasaneSing jenenge loro ati Roso iki durung isoMbukak atiku nggo wong liyoMasih...

Lirik Lagu Fendik Adella Ft Yeni Inka Adella – Pandangan Pertama

Pandangan pertamaAwal aku berjumpa Pandangan pertamaAwal aku berjumpa Seolah-olah hanyaImpian yang berlaluSungguh tak kusangkaDan rasa tak...

Twitter Mulai Ikuti Tren NFT Agar Makin Kekinian

MEDIAPOIN - Banyak sekali pihak yang ikut menikmati tren kekinian non-fungible token atau NFT demi menunjukkan bahwa mereka tidak lewatkan sesuatu. Dan kini,...

Recent Comments