Beranda Lirik Lirik Lagu Yeni Inka Ft. Bintang Fortuna - Cidro 3

Lirik Lagu Yeni Inka Ft. Bintang Fortuna – Cidro 3

ora perpisahan sing dadi getuning ati
nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
nyenengi sliramu gawe loro atiku
getune nyapo mbiyen ketemu

jare kowe wes ngukir jenengku
mbok patri ning njero atimu
yen iling mbiyen karo janjimu
tresnomu mung siji yo aku
ning opo saikine cidro
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo

sopo wonge sing ra bakal tatu
nyenengi wong koyo sliramu
ngomong cinta sayang mung ning aku
janji setiyo sak umur uripmu

ning opo sak ikine tego
ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo
hohooo hohooo keiris atiku

ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
mergo roso perihe ning njero dodoku
gulone manis isih manis madu
mergane sing mbok iris atiku

ora perpisahan sing dadi getuning ati
nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
nyenengi sliramu gawe loro atiku
getune nyapo mbiyen ketemu

sopo wonge sing ra bakal tatu
nyenengi wong koyo sliramu
ngomong cinta sayang mung ning aku
janji setiyo sak umur uripmu

ning opo sak ikine tego
ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo
hohooo hohooo keiris atiku

ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
mergo roso perihe ning njero dodoku
gulone manis isih manis madu
mergane sing mbok iris atiku

ora perpisahan sing dadi getuning atii
nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
nyenengi sliramu gawe loro atiku
getune nyapo mbiyen ketemu,
getune nyapo mbiyen ketemu

Baca Juga: Lirik Lagu Yeni Inka – Cidro 3

ardhifm
Mencoba menyibukan diri dengan banyak hal. Menjadi penulis karena hobi membaca dan suka menonton. Pecinta movie, sangat suka makan dan tidur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lirik Lagu TREASURE – VolKno

Say woahSay woah7Chill, go! Chumeul chuji biteu wieseo machi 2PacAll eyes on me, set it to my tempo uril...

Lirik Lagu TREASURE – CLAP!

Oneul mwo hae eodi isseoJigeumirado jom bolkkaSimsimhan haruneun bonaegi sileoOh-oh, oh-ohYojeum eottae jal jinaesseo?Eumagina jom deureulkkaHimdeun geotdeuldo da oneureun ijeoOh-oh, oh-oh

Lirik Lagu TREASURE – HOLD IT IN

Saebyeoge nuneul tteumyeon jeil meonjeo hwagin neoui dapjangBogo sipdageona geureon geon an barae dangjangGamjeongeul sumgigo pyojeongeul garigoYeonineseo chinguro jeogeungi pillyohae, wait for...

Lirik Lagu TREASURE (ASAHI X HARUTO) – THANK YOU

nan saenggaknadangyeonhan geoscheoreom nae yeope issgonae mare useojuneun saramiisseossdeon geuttaega saranghandandangyeonhan malbakke naneun moshaessgonae maeumeul da pyohyeonhal suga eopseosseogeuttaeneun

Recent Comments