Beranda Lirik Lirik Lagu Safira Inema - Cidro 3

Lirik Lagu Safira Inema – Cidro 3

Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii…
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi…
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu …

Jare Kowe Wes Ngukir Jenengku…
Mbok Patri Ning Njero Atimu…
Yen Iling Mbiyen Karo Janjimu…
Tresnomu Mung Siji Yo Aku…
Ningopo Saikine Cidro…
Kabeh Omongmu Kuwi Gombal Mukiyo…

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu…
Nyenengi Wong Koyo Sliramu…
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku…
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu…

Ningopo Sak Ikine Tego…
Ning Ngarep Moto Kowe…
Nggandeng Wong Liyo

Ho…ho…ho…ho…Keiris Atiku

Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu…
Mergo Roso Perihe …Ning Njero Dodoku…
Gulone Manis …Isih Manis Madu…
Mergane Sing Mbok Iris Atiku…

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu…
Nyenengi Wong Koyo Sliramu…
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku…
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu…

Ningopo Sak Ikine Tego…
Ning Ngarep Moto Kowe…
Nggandeng Wong Liyo

Ho…ho…ho…ho…Keiris Atiku
Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu…
Mergo Roso Perihe …Ning Njero Dodoku…
Gulone Manis …Isih Manis Madu…
Mergane Sing Mbok Iris Atiku…

Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii…
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi…
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu …
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu …

Baca Juga: Lirik Lagu Difarina Adella – Tunggulah Kasih

ardhifm
Mencoba menyibukan diri dengan banyak hal. Menjadi penulis karena hobi membaca dan suka menonton. Pecinta movie, sangat suka makan dan tidur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lirik Lagu TREASURE – VolKno

Say woahSay woah7Chill, go! Chumeul chuji biteu wieseo machi 2PacAll eyes on me, set it to my tempo uril...

Lirik Lagu TREASURE – CLAP!

Oneul mwo hae eodi isseoJigeumirado jom bolkkaSimsimhan haruneun bonaegi sileoOh-oh, oh-ohYojeum eottae jal jinaesseo?Eumagina jom deureulkkaHimdeun geotdeuldo da oneureun ijeoOh-oh, oh-oh

Lirik Lagu TREASURE – HOLD IT IN

Saebyeoge nuneul tteumyeon jeil meonjeo hwagin neoui dapjangBogo sipdageona geureon geon an barae dangjangGamjeongeul sumgigo pyojeongeul garigoYeonineseo chinguro jeogeungi pillyohae, wait for...

Lirik Lagu TREASURE (ASAHI X HARUTO) – THANK YOU

nan saenggaknadangyeonhan geoscheoreom nae yeope issgonae mare useojuneun saramiisseossdeon geuttaega saranghandandangyeonhan malbakke naneun moshaessgonae maeumeul da pyohyeonhal suga eopseosseogeuttaeneun

Recent Comments