Beranda Lirik Lirik Lagu Putri Kristya - Ngawi Nagih Janji

Lirik Lagu Putri Kristya – Ngawi Nagih Janji

kowe mbiyen ngomong tresno
janji ra bakal ngeliyo
jare pun manteb atimu
bakal ngenteni baliku

siseh wetan kartonyono
aku pamit bablas lungo
pandongamu sing tak jaluk
aku bakal mantuk

rino wengi aku kelebon impenmu
tangi tangi pethukan bayanganmu
neng pikir iki

bungah ati sing tau duweni
ben dino tak rasani, saiki aku bali

ning ngawi aku teko nagih janji
kuto iki cen ngangeni
sliramu tak anti anti
ning alun alun ngawi

roso iki iseh podo
ora ono sing bedo
madep mantep karo kowe
nek ra kowe ora wae

aku ning ngawi, aku nagih janji

siseh wetan kartonyono
aku pamit bablas lungo
pandongamu sing tak jaluk
aku bakal mantuk

rino wengi aku kelebon impenmu
tangi tangi pethukan bayanganmu
neng pikir iki

bungah ati sing tau duweni
ben dino tak rasani, saiki aku bali

ning ngawi aku teko nagih janji, kuto iki cen ngangeni
sliramu tak anti anti ning alun alun ngawi
roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
madep mantep karo kowe, nek ra kowe ora wae

ning ngawi aku teko nagih janji, kuto iki cen ngangeni
sliramu tak anti anti ning alun alun ngawi
roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
madep mantep karo kowe, nek ra kowe ora wae

Baca Juga: Lirik Lagu Tasya Rosmala Ft. Gerry Mahesa – Dermaga Biru

ardhifm
Mencoba menyibukan diri dengan banyak hal. Menjadi penulis karena hobi membaca dan suka menonton. Pecinta movie, sangat suka makan dan tidur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lirik Lagu BLACKPINK – Pink Venom

BLACKPINK, BLACKPINK. BLACKPINK, BLACKPINK Kick in the door, waving the cocoPapkonina chaenggyeo kkyeodeul saenggak malgoI talk that talk, runways...

Lirik Lagu JAEHYUN – Forever Only

neoye bin jarideo jitge neoreul neukkinjogeum dwineujeun Ironygil ilheun mameun LonelyLonely neul iksukhan georilgyesokhaeseo hemaedeon urijiteojineun bulbitseonmyeonghaejiji anneun binjari

Lirik Lagu Wonderland Indonesia 2 : The Sacred Nusantara

Bagi Indonesia MerdekaTahta indah terukir prasastiTata krama terlukis abadiDi tanah ini kita terlahir angit memanggilnyatanah nusantaraLangit memanggilnya,tanah nusantara

Lirik Lagu Ngatmombilung – Klebus (Guyonwaton Cover)

Dalane rame atiku sepi.Angen angen tresno dibales tresnoNyatane tresno dibales maturnuwun.Uwis nyaman, sempet sayang, kok malah ngilang. Meh lungo...

Recent Comments