Beranda Lirik Lirik Lagu Putri Kristya - Kanggo Kowe

Lirik Lagu Putri Kristya – Kanggo Kowe

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

Baca Juga: Lirik Lagu Maulana Ardiansyah – Terlalu Sadis

ardhifm
Mencoba menyibukan diri dengan banyak hal. Menjadi penulis karena hobi membaca dan suka menonton. Pecinta movie, sangat suka makan dan tidur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lirik Lagu TREASURE – VolKno

Say woahSay woah7Chill, go! Chumeul chuji biteu wieseo machi 2PacAll eyes on me, set it to my tempo uril...

Lirik Lagu TREASURE – CLAP!

Oneul mwo hae eodi isseoJigeumirado jom bolkkaSimsimhan haruneun bonaegi sileoOh-oh, oh-ohYojeum eottae jal jinaesseo?Eumagina jom deureulkkaHimdeun geotdeuldo da oneureun ijeoOh-oh, oh-oh

Lirik Lagu TREASURE – HOLD IT IN

Saebyeoge nuneul tteumyeon jeil meonjeo hwagin neoui dapjangBogo sipdageona geureon geon an barae dangjangGamjeongeul sumgigo pyojeongeul garigoYeonineseo chinguro jeogeungi pillyohae, wait for...

Lirik Lagu TREASURE (ASAHI X HARUTO) – THANK YOU

nan saenggaknadangyeonhan geoscheoreom nae yeope issgonae mare useojuneun saramiisseossdeon geuttaega saranghandandangyeonhan malbakke naneun moshaessgonae maeumeul da pyohyeonhal suga eopseosseogeuttaeneun

Recent Comments