Beranda Lirik Lirik Lagu Niken Salindry Ft Kevin Ihza - Mister Mendem

Lirik Lagu Niken Salindry Ft Kevin Ihza – Mister Mendem

Aku wis kondho, ciu marakke ciloko
Aku wis matur, mensen ning omongan nglantur
Wis tak kandani, yen vodka marakke lali
Banjur ngunjuk bir, kakean dadine kenthir

Ora tak gagas, penting sih so tuku beras
Ora tak anggep, penting anak bojo wareg
Ojo muna-muni, nuturi koyo kiai
Ditokke wae, yen klenger wis ndlosor dewe

Ra keno tak kandani, yen ngono aku ra sudi
Lilakno aku bali, wong tuwaku kuat ngingoni
Ojo cekak atimu, wis tak cukupke lelakonku
Pancene bener kandamu mergo mendem ngrusak awakku

Yen wis mari, konco-konco dipamiti
Sukur bage, mendem do ditinggalake
Selamat tinggal, kancaku lereno ndugal
Dongakno kuat, mendemku wis ora kumat

Baca Juga: Lirik Lagu Naura Ayu – Cinta

ardhifm
Mencoba menyibukan diri dengan banyak hal. Menjadi penulis karena hobi membaca dan suka menonton. Pecinta movie, sangat suka makan dan tidur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lirik Lagu NCT DREAM – Beatbox (English Ver.)

yeahSpit it out, heartbeat bum, bum, bumCool kid certified, kick on the drum, drum, drumSugar pop! I got some some someBody reacts,...

Lirik Lagu Difarina Indra Adella – Kangen Neng Nikerie

sepine wengi iki neng kene aku ngentenikesuwen suwene wis pirang sasining nickerie kowe ra bali opo aku salah nalika...

Lirik Lagu Niken Salindry ft Ageng Music – Sengkuni Leda Lede

Sengkuni leda-ledeMimpin baris ngarep dheweEh barisane menggokSengkuni kok malah ndheprok Nong eh nong ji nong roNong eh nong ji...

Lirik Lagu Niken Salindry – Aku Terpikat Dirimu

Aku Terpikat DirimuWaktu Aku Memandang WajahmuKamu Sungguh Memang CantikApalagi Bodimu Menarik Akan Ku Kejar DirimuSampai Kamu Menjadi MilikuWalau Apa...

Recent Comments