Beranda Lirik Lirik Lagu Niken Salindry Ft Ageng Music - Teteg Ati

Lirik Lagu Niken Salindry Ft Ageng Music – Teteg Ati

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

ning pungkasan rembulan wengi iki
atiku iseh milih berjuang bertahan
korban ati perasaan kanggo sliramu

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah
nanging aku sing disalahke e

mas perlu dingerteni
Teteg ke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah

nanging aku sing disalahke eii
wis rapopo aku sing disalahno
tapi elingo cen aku sing lilo
dadi payung naliko udane teko
mas perlu dingerteni

tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu
senajan kowe mung nyepelekke
nanging ati iki tetep tak kuatke
sumpah ati iki

setiyoku mung kanggo kowe
selawase bebarengan karo kowe
selawase ora bakal tak liyakke
selawase tetept eteg atine

Baca Juga: Lirik Lagu Happy Asmara – Wujute Roso Ft.bintang Fortuna

ardhifm
Mencoba menyibukan diri dengan banyak hal. Menjadi penulis karena hobi membaca dan suka menonton. Pecinta movie, sangat suka makan dan tidur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lirik Lagu VIVIZ – PULL UP

Nae yaegi geuman tteodeureo, I'm sick of your liesYou know me, da aljana, singyeong an sseo nanNeon jakku tto cham useupge ganeul...

Lirik Lagu Eby – Jangan Lama Lama

Coba dulu buka hatimu untuk kuBetapa ku sangat sayang pada muI like uKu ingin dekat dekat kamuSelalu ada buat kamu

Lirik Lagu Rena Movies Ft Ageng Music – Ingat Ka Mantan

Isuk isuk hudang sare lulungu kenehKuring indit ka dapurMawa gelas ninyuh kopiGek diuk dina korsiNgamparkeun udud jeung kopiPas kuring ngaregot kopiSakolebat asa...

Lirik Lagu Nabila Maharani With Nm Boys – Koyo Jogja Istimewa (Ndarboy Genk)

Mangan tempe rasaneKoyo mangan lawuh sateSenajan sak ananeSing penting karo kowe Ngombe kembang tahu rasaneKoyo ngombe susuRausah mecucuTresnoku ro...

Recent Comments