Beranda Berita Lirik Lagu Lutfiana Dewi - Mangku Purel

Lirik Lagu Lutfiana Dewi – Mangku Purel

Mangku purel neng karaokean
Ndemek pupu
Sampai munggah neng semeru

Mangku purel dudu penggawean
Luweh penting mikiro masa depanmu

Kowe wes lali omah
Ora uli ulian
Senengane dolan neng karaokean

Ngandengi penyanyi
Ora cukup siji
Cekelane botol
Polahe koyo wong tolol

Ndang balio neng omah
Bojomu wes ngenteni
Ora popo ora bakal di seneni

Penting kowe jujur
Janji ra mbaleni
Gek ndang mapan turu
Sesok isuk senam pagi

Aku wes nate kondo awakmu
Ojo terusan begitu uye uye
Sumpaho janji karo atimu

Siji loro telu
Mangku purel neng karaokean
Ndemek pupu
Sampai munggah neng semeru

Mangku purel dudu penggawean
Luweh penting mikiro masa depanmu

Baca Juga: Lirik Lagu Lusyana Jelita Adella – Maafkanlah

ardhifm
Mencoba menyibukan diri dengan banyak hal. Menjadi penulis karena hobi membaca dan suka menonton. Pecinta movie, sangat suka makan dan tidur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lirik Lagu NCT DREAM – Beatbox (English Ver.)

yeahSpit it out, heartbeat bum, bum, bumCool kid certified, kick on the drum, drum, drumSugar pop! I got some some someBody reacts,...

Lirik Lagu Difarina Indra Adella – Kangen Neng Nikerie

sepine wengi iki neng kene aku ngentenikesuwen suwene wis pirang sasining nickerie kowe ra bali opo aku salah nalika...

Lirik Lagu Niken Salindry ft Ageng Music – Sengkuni Leda Lede

Sengkuni leda-ledeMimpin baris ngarep dheweEh barisane menggokSengkuni kok malah ndheprok Nong eh nong ji nong roNong eh nong ji...

Lirik Lagu Niken Salindry – Aku Terpikat Dirimu

Aku Terpikat DirimuWaktu Aku Memandang WajahmuKamu Sungguh Memang CantikApalagi Bodimu Menarik Akan Ku Kejar DirimuSampai Kamu Menjadi MilikuWalau Apa...

Recent Comments