Beranda Lirik Lirik Lagu Lala Widy Ft Ageng Music - Simpang Limo Ninggal Janji

Lirik Lagu Lala Widy Ft Ageng Music – Simpang Limo Ninggal Janji

Soyo suwe soyo nelongso rasane
Atiku kangen kangenku marang kowe
Nanging pancen pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan sesandingan karo kowe

Aku lungo nang monco golek makaryo
Nggo sangu ning urip aku lan kowe
Arume kembang mekar ing wayah bengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang mekar ing wayah sore
Arum mambune isih biso tak rasakne
Nanging nanging nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne mergo kowe ra ning kene

Arume kembang mekar ing wayah bengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati
Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati
Entenono aku nang simpang limo

Baca Juga: Lirik Lagu Indri Safitri Feat Febri – Ngidam Pentol

ardhifm
Mencoba menyibukan diri dengan banyak hal. Menjadi penulis karena hobi membaca dan suka menonton. Pecinta movie, sangat suka makan dan tidur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lirik Lagu BLACKPINK – Pink Venom

BLACKPINK, BLACKPINK. BLACKPINK, BLACKPINK Kick in the door, waving the cocoPapkonina chaenggyeo kkyeodeul saenggak malgoI talk that talk, runways...

Lirik Lagu JAEHYUN – Forever Only

neoye bin jarideo jitge neoreul neukkinjogeum dwineujeun Ironygil ilheun mameun LonelyLonely neul iksukhan georilgyesokhaeseo hemaedeon urijiteojineun bulbitseonmyeonghaejiji anneun binjari

Lirik Lagu Wonderland Indonesia 2 : The Sacred Nusantara

Bagi Indonesia MerdekaTahta indah terukir prasastiTata krama terlukis abadiDi tanah ini kita terlahir angit memanggilnyatanah nusantaraLangit memanggilnya,tanah nusantara

Lirik Lagu Ngatmombilung – Klebus (Guyonwaton Cover)

Dalane rame atiku sepi.Angen angen tresno dibales tresnoNyatane tresno dibales maturnuwun.Uwis nyaman, sempet sayang, kok malah ngilang. Meh lungo...

Recent Comments