Beranda Lirik Lirik Lagu Lala Atila Ft Ageng Music - Sotya

Lirik Lagu Lala Atila Ft Ageng Music – Sotya

Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu
Eseme kang manis madu
Dasar bagus parasmu kang tanpo layu

Kangmas sasotyaning ati
Yomung ndiko kang sawiji
Langit bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi

Yomung siji sesotyaku memanikku mung kangmas wong bagus
Panyuwunku mugo kangmas ora lali marang janji setyamu
Nanging kabeh kui muspro eling kalamun pupusing tresno
Wes tak cobo nglalekke sliramu
Nanging tak lali lali tan biso lali

Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu
Eseme kang manis madu
Dasar bagus parasmu kang tanpo layu

Kangmas sasotyaning ati
Yomung ndiko kang sawiji
Langit bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi

Yomung siji sesotyaku memanikku mung kangmas wong bagus
Panyuwunku mugo kangmas ora lali marang janji setyamu
Nanging kabeh kui muspro eling kalamun pupusing tresno
Wes tak cobo nglalekke sliramu
Nanging tak lali lali tan biso lali

Baca Juga: Lirik Lagu Farel Prayoga – Ayang

ardhifm
Mencoba menyibukan diri dengan banyak hal. Menjadi penulis karena hobi membaca dan suka menonton. Pecinta movie, sangat suka makan dan tidur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lirik Lagu Happy Asmara Ft Delva – Rasah Bali

Opo ora ngerti roso ati ikiBien kowe tau ngelaraniTatu uwes mari ora arep baleniNimas aku uwes ora sudi Wes...

Lirik Lagu Yeni Inka Feat Farel Prayoga – Satu Rasa Cinta

Jangan tanya bagaimana esokKu tak ingin menerka perasaan iniYang ku tahu hari ini ku mencintai mu Yang ku tahuKu...

Lirik Lagu Dede April Ft Ageng Music – Hadirmu Bagai Mimpi

Kau yang pertamaMembuka hatikuIndahnya jatuh cinta Hadirmu kasihBagai dalam mimpiYang datang mengganggu tidurkuSepintas bayangmu di atap

Lirik Lagu Ilux Id – Jawaban Lagu Klebus (Langite Padang Udane Wes Terang)

UdanUdane wes terangPetengPetenge wes ilang PadangMergo wes ono ayangSing nggawe nyaman Guyumu seng gawe tenang atikuTekamu...

Recent Comments