Beranda Berita Lirik Lagu Happy Asmara Ft Delva - Rasah Bali

Lirik Lagu Happy Asmara Ft Delva – Rasah Bali

Opo ora ngerti roso ati iki
Bien kowe tau ngelarani
Tatu uwes mari ora arep baleni
Nimas aku uwes ora sudi

Wes sabendinane mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi
Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki
Cukup sewates konco aku karo kowe
Orasah bali aku wes ora sudi
Orasah bali aku wes ora sudi

Baca Juga: Lirik Lagu Happy Asmara – Satu Rasa Cinta

ardhifm
Mencoba menyibukan diri dengan banyak hal. Menjadi penulis karena hobi membaca dan suka menonton. Pecinta movie, sangat suka makan dan tidur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lirik Lagu VIVIZ – PULL UP

Nae yaegi geuman tteodeureo, I'm sick of your liesYou know me, da aljana, singyeong an sseo nanNeon jakku tto cham useupge ganeul...

Lirik Lagu Eby – Jangan Lama Lama

Coba dulu buka hatimu untuk kuBetapa ku sangat sayang pada muI like uKu ingin dekat dekat kamuSelalu ada buat kamu

Lirik Lagu Rena Movies Ft Ageng Music – Ingat Ka Mantan

Isuk isuk hudang sare lulungu kenehKuring indit ka dapurMawa gelas ninyuh kopiGek diuk dina korsiNgamparkeun udud jeung kopiPas kuring ngaregot kopiSakolebat asa...

Lirik Lagu Nabila Maharani With Nm Boys – Koyo Jogja Istimewa (Ndarboy Genk)

Mangan tempe rasaneKoyo mangan lawuh sateSenajan sak ananeSing penting karo kowe Ngombe kembang tahu rasaneKoyo ngombe susuRausah mecucuTresnoku ro...

Recent Comments