Beranda Lirik Lirik Lagu Duo Ageng Ft Ageng Music - Lungo O

Lirik Lagu Duo Ageng Ft Ageng Music – Lungo O

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo’O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Baca Juga: Lirik Lagu Duo Ageng Ft Ageng Music – Cinta Yang Sempurna

ardhifm
Mencoba menyibukan diri dengan banyak hal. Menjadi penulis karena hobi membaca dan suka menonton. Pecinta movie, sangat suka makan dan tidur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lirik Lagu NCT 127 – Ay-Yo

Are u readyDakchyeooneun paran geu paereodaimGyeonggo sogeYeongweonhaetteon jonjaedeure banjeonIt's up to youWhat you wanna do Whoa How we do...

Lirik Lagu NCT 127 – Skyscraper

Incoming! Strike while the iron's hotHeojeomdeuri boin spotPpajim eopsi shotTo the next we step on, what?Mundeuk nan stop and...

Lirik Lagu NCT 127 – DJ

This one goes out to my friends, manLike soul and R&BIf you're ready, I'm readyDJ, turn it on, let's go!

Lirik Lagu Novi Sasmita Ft Ageng Music – Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,Rino wengi atiku rasane petengTansah kelingan kepingin nyawang,Sedelo wae uwis emoh tenan Cidro janji...

Recent Comments